Темы дня:

ЗСУ звільнять Бахмут і ще два міста – Зеленський

ЗСУ звільнять Бахмут і ще два міста – Зеленський

Сили оборони збираються звільнити захоплений росіянами Бахмут на Донеччині і ще два ключових міста.

Президент Володимир Зеленський на зустрічі із журналістами у Вашингтоні заявив, що Сили оборони збираються звільнити Бахмут на Донеччині та ще два міста. Про це 22 вересня повідомляє CNN.
“Ми деокупуємо Бахмут. Я думаю, що ми деокупуємо ще два міста”, – сказав український лідер.
Зеленський відмовився назвати міста, які ЗСУ мають намір звільнити. “Я не скажу, які саме міста, вибачте. І тому у нас є план. Дуже, дуже комплексний план”, – зазначив президент.

Зеленський також додав, що Україні не зупинить контрнаступ, хоча, на його думку, російський президент Володимир Путін сподівався на затишшя в бойових діях, щоб відновити сили.
“Я знаю, чого хоче Путін. Я знаю, що йому потрібна пауза, бо він справді втратив людей, професійну армію”, – зазначив він.

Нагадаємо, Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, а також наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.

З початку повномасштабної війни загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 274 950 осіб. Минулої доби ЗСУ ліквідували 480 окупантів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости