Темы дня:

ЗСУ відбили понад 200 атак на фронті – Генштаб

ЗСУ відбили понад 200 атак на фронті – Генштаб

Українська авіація, ракетні війська і артилерія завдали вісім ударів по скупченнях росіян, уражено два пункти управління.

Протягом минулої доби по всій лінії фронту зафіксовано 217 бойових зіткнень на 11 напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в суботу, 21 вересня.

За вчора російські агресори завдали по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів, застосувавши шість ракет, 73 авіаційних удари, задіявши 108 КАБів. Крім цього, здійснив 5300 обстрілів, 215 з них – із РСЗВ.

У свою чергу українська авіація, ракетні війська і артилерія вчора завдали вісім ударів по скупченнях живої сили противника, уразили два пункти управління, один засіб ППО та сім артилерійських систем окупантів.

На Харківському напрямку було відбити три ворожі атаки в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку окупанти здійснили 19 атак. Наші воїни зупинили усі штурмові дії противника в районах населених пунктів Степова Новоселівка, Синьківка, Стельмахівка, Кругляківка та Лозова.

На Лиманському напрямку було відбито 10 атак поблизу Чернещини, Греківки, Дружелюбівки, Новосадового, Тернів та Зарічного. Основні зусилля ворог направляв у бік Невського, де провів ще вісім атак.

На Сіверському напрямку відбито один штурм поблизу Виїмки.

На Краматорському напрямку ворог дев’ять разів намагався прорвати оборону в районах Часового Яру, Калинівки, Іванівського та Білої Гори.

На Торецькому напрямку ворог здійснив дев’ять атак неподалік населених пунктів Дачне, Торецьк та Щербинівка.

На Покровському напрямку ЗСУ відбили 36 штурмів в районах населених пунктів Зелене Поле, Маринівка, Красний Яр, Воздвиженка, Новоторецьк, Миролюбівка, Гродівка, Червоне, Селидове та Новогродівка.

На Курахівському напрямку окупанти 58 разів намагалися прорвати оборону біля населених пунктів Цукурине, Желанне Перше, Георгіївка, Гірник, Дальнє, Олександрівка, Катеринівка та Костянтинівка. Найбільш активно ворог діяв біля Георгіївки – 21 штурм.

На Времівському напрямку агресор 18 разів атакував позиції ЗСУ в районах Вугледару, Пречистівки, Новодарівки та Богоявленки.

На Оріхівському напрямку відбулось шість бойових зіткнень неподалік Малої Токмачки, Лобкового та Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку росіяни організували три атаки, які не мали успіху.

В Курській області авіація ворога завдала 22 авіаудари, скинувши при цьому 25 керованих авіабомб по території РФ.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости