Темы дня:

Зеленський змінив командувача Медичних сил ЗСУ

Зеленський змінив командувача Медичних сил ЗСУ

Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем призначено генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука.

Президент Володимир Зеленський змінив командувача Медичних сил Збройних сил України. Про це глава держави повідомив під час відеозвернення в неділю, 19 листопада.
“Сьогодні є важливе кадрове рішення. За поданням міністра оборони змінив командувача Медичних сил Збройних сил України”, – заявив український лідер.
За словами Зеленського, замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем призначено генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука. Він наразі обіймає посаду начальника Національного військово-медичного клінічного центру Головний військовий клінічний госпіталь у Києві.
“Завдання очевидне – і про це неодноразово говорилося в суспільстві, зокрема у спільноті наших бойових медиків, – потрібен принципово новий рівень медичного забезпечення наших воїнів”, – заявив президент.
Зеленський зазначив, що зокрема, необхідно від якісних турнікетів до повної цифровізації та прозорості в постачанні, від якісного тренування до щирої комунікації з бойовими медиками в тих підрозділах, де медицина розгорнута дійсно правильно та дійсно ефективно.
“Досвід ефективності конкретних підрозділів має бути поширений на всі сили оборони”, – додав глава держави.
На сайті Офісу президента вже зʼявилися укази про зміни в Медичних силах ЗСУ.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости