Темы дня:

Зеленський сказав, чого намагається досягти Путін

Зеленський сказав, чого намагається досягти Путін

Путін має дуже цинічну і конкретну політичну мету на війні проти України і для нього не є важлимим те, скільки життів забере війна, вважає президент.

Президент Російської Федерації Володимир Путін хоче здобуття тактичних результатів на полі бою перед оголошенням про своє висування на президентські вибори у 2024 році. Заради цієї мети він готовий убити скільки завгодно своїх людей. Про це у вівторок, 14 листопада заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до українців.

“Ми маємо розуміти, що у Путіна зараз дуже цинічна і конкретна політична мета, і він готовий вбити скільки завгодно своїх людей, бо хоче на першу половину грудня показати хоча б якийсь тактичний результат, тоді, коли планує оголосити про свої вибори”, – наголосив Зеленський.

У зв’язку з цим, як відзначив глава держави, Росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом.

Зазначимо, у жовтні російські окупанти активізували наступ на Авдіївку. Ворог обстрілює місто та сусідні населені пункти.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости