Темы дня:

Ворог активізувався під Торецьком – Генштаб

Ворог активізувався під Торецьком – Генштаб

Російські війська намагається витіснити підрозділи ЗСУ з позицій поблизу Шумів та Нью-Йорка.

Від початку поточної доби на фронті відбулося 47 бойових зіткнень. Російські загарбники найчастіше атакують на Покровському напрямку і активизізувалися у напрямку Торецька, повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в четвер, 20 червня.

Загалом бої вже відбулися на семи напрямках. На Куп’янському напрямку зараз тривають п’ять боїв у районах Степової Новоселівки, Піщаного, Стельмахівки та Тернів. Ще три атаки ворога поблизу Стельмахівки вже відбито. Ситуація там контрольована.

На Сіверському напрямку відбувається бій в районі Роздолівки. Ще чотири спроби загарбників просунутись уперед наші воїни біля цього населеного пункту вже відбили.

На Краматорському напрямку від початку доби відбулося шість боєзіткнень. Три атаки поблизу Іванівського і Андріївки відбито. Точаться бойові дії у районах Кліщіївки та Калинівки. Росіяни успіхів не мають.

“Ворог активізувався на Торецькому напрямку – сьогодні намагається витіснити наших захисників з позицій поблизу Шумів та Нью-Йорка. Продовжується бій”, – йдеться у повідмленні.

Особливо активним противник залишається на Покровському напрямку. Вже з початку доби здійснив 12 спроб прорвати нашу оборону в районах Олександрополя, Новоолександрівки, Сокола, Новоселівки Першої та Тоненького. З них 10 іще триває.

“Ситуація напружена, Сили оборони вживають заходів для виснаження наступального потенціалу окупантів”, – зазначили у Генштабі.

На Курахівському напрямку тривають сім атак загарбників в районах Георгіївки, Побєди, Костянтинівки та Парасковіївки. Ситуація під контролем.

На Времівському напрямку ворог намагається просунутися з району Водяного. Українські підрозділи стримують ворога вогнем.

На решті напрямків активних наступальних дій окупанти не проводили.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости