Темы дня:

Відомо, скільки території РФ під контролем ЗСУ

Відомо, скільки території РФ під контролем ЗСУ

Наразі під контролем Збройних сил України перебуває близько тисячі квадратних кілометрів території Росії.

Українські військові продовжують операцію у Курській області Росії. Під їхнім контролем близько тисячі квадратних кілометрів. Про це заявив головком ЗСУ Олександр Сирський під час Ставки верховного головнокомандувача в понеділок, 12 серпня.
“Продовжуємо проведення наступальної операції на території Курської області. Наразі під нашим контролем перебуває близько тисячі квадратних кілометрів території РФ”, – розповів генерал.
За словами Сирського, угруповання українських захисників продовжують виконувати поставлені завдання. Бої точаться практично по всьому фронту. Ситуація на полі бою під контролем ЗСУ.
У відповідь президент Володимир Зеленський попросив генерала подякувати українським захисникам за стійкість і сміливість.
Нагадаємо, минулого тижня у Росії заявили про “прорив” кордону ЗСУ. Вторгнення українських військових призвело до швидкого захоплення території.

Сьогодні російський лідер Володимир Путін зібрав нараду щодо ситуації в прикордонних з Україною регіонах і доручив Міністерству оборони “видавити противника” з Курської області.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости