Темы дня:

Лопатева мішалка фаршу від Rozfood

У переліку машин для змішування різноманітних інгредієнтів у гомогенну масу лопатева мішалка фаршу https://rozfood.net/p/meat-mixer-paddle-2/ виробництва вітчизняної компанії Rozfood вирізняється тим, що забезпечує комплексний вплив на завантажені продукти і працює з підвищеною інтенсивністю. Її застосування не обмежується виготовленням м’ясних напівфабрикатів. З не меншим успіхом вона працює з іншими компонентами, у тому числі підвищеної в’язкості, такими як овочі та фрукти, риба й птиця, сири, тісто тощо.

Переваги застосування фаршемішалок

Очевидні плюси від застосування фаршемішалок, такі як підвищення продуктивності праці на даному етапі виробництва та, як наслідок, прискорення роботи й збільшення рентабельності цеху, не єдині. Важливо й те, що фарш виходить більш високої якості не лише на смак, але й візуально. Робота за програмою усуває вплив «людського фактора», а засоби безпеки зводять до мінімуму кількість нещасних випадків.

Як влаштована лопатева фаршемішалка?

Лопатева фаршемішалка являє собою стаціонарну підлогову машину. У металевому корпусі на регульованих опорах та з кришкою є діжа (бункер), в яку завантажують продукти для змішування. У ній же розташовані один або два робочих механізми (другий варіант більш привабливий, бо забезпечує краще вимішування та полегшує вивантаження). Кожен з них зроблений у вигляді валу, на якому закріплені лопаті. Останні можуть бути різної форми. Зазвичай вони розташовані на всі боки й трохи повернуті відносно осі обертання. За рахунок цього фаршева маса під час перемішування постійно зсувається й виходить більш гомогенною.

Вали обертаються у різні сторони. Кришка має перфорацію для візуального контролю процесу та відчиняється механічним способом. Для приводу у дію валів встановлено електричний двигун з редуктором. Керування виконується за допомогою пульта.

Характеристики лопатевих фаршемішалок Rozfood

Компанія Rozfood пропонує широкий вибір лопатевих фаршемішалок. Клієнти можуть придбати обладнання, яке за своїми характеристиками повністю забезпечуватиме потреби конкретного технологічного процесу. Параметри фаршемішалок Rozfood (на прикладі ФМ-180):

  1. Об’єм бункеру, л: 180.
  2. Максимальне завантаження, л: 135.
  3. Потужність двигуна, кВт: 2,3.
  4. Швидкість обертанні валів, об/хв: 30 або 60.
  5. Габаритні розміри (Д х Ш х В), мм: 1720 х 840 х 1390.
  6. Вага, кг: 380.

У каталозі представлені моделі від ФМ-180 до ФМ-3600, і чим більша машина, тим потужніші в неї характеристики. Так, наприклад, у найбільшої ФМ-3600 робочий об’єм та максимальне завантаження становлять 3600/2800 л, а потужність двигуна сягає 36,5 кВт.

Як вибрати лопатеву фаршемішалку?

Під час купівлі лопатевої фаршемішалки перш за все звертають увагу не тільки на максимальне завантаження, яке залежить від потреб технологічного процесу, але й на мінімальне, бо коли не дотримуватися цієї вимоги, то пристрій не ввімкнеться. Потужність машини залежить від її продуктивності. Також бажано ознайомитися з додатковими опціями.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости