Темы дня:

Гарріс випередила Трампа за рівнем підтримки

Гарріс випередила Трампа за рівнем підтримки

Гарріс випереджає Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%.

Демократка Камала Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%. Про це повідомляє Reuters у п’ятницю, 9 серпня.
Згідно з результатами опитування Ipsos, Гарріс збільшила свою перевагу з липня, коли в опитуванні її відрив від Трампа становив 37% проти 34%.

Загальнонаціональне опитування, проведене з 2 по 7 серпня серед 2045 дорослих американців, також показало, що 4% опитаних підтримують незалежного кандидата Роберта Кеннеді-молодшого, що на 6% менше порівняно з липнем.

В окремому опитуванні Ipsos з’ясувалося, що Гарріс випереджає Трампа в ключових штатах, де вибори будуть найбільш напруженими – Аризона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вісконсин. У цих штатах Гарріс отримує 42% голосів порівняно з 40% у Трампа.
Нагадаємо, віцепрезидентка Гарріс розпочала свою передвиборчу кампанію 21 липня після того, як президент Джо Байден згорнув свою кампанію і підтримав її після невдалого виступу на дебатах проти Трампа.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: