Темы дня:

Ексгенерала СБУ оголосили у міжнародний розшук

Ексгенерала СБУ оголосили у міжнародний розшук

Два дні тому червоне оповіщення було опубліковане в обліках Генерального секретаріату Інтерполу.

Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього генерала Служби безпеки України Андрія Наумова. Про це повідомило Державне бюро розслідувань у середу, 28 серпня.

“За запитом Державного бюро розслідувань Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України. 26 серпня 2024 року червоне оповіщення опубліковане в обліках Генерального секретаріату Інтерполу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ДБР підозрює колишнього посадовця у шахрайському заволодінні понад 3,2 млн грн під час перебування на посаді керівника державного підприємства протягом 2019-2021 рр.

Ексгенерала СБУ затримали 7 червня 2022 року під час спроби потрапити із Сербії до Північної Македонії у транспортному засобі, у якому було 592 тисяч євро, 120 тисяч доларів та два дорогоцінні камені.

Розслідування триває.

У ДБР не називають ім’я генерала, але на опублікованому фото зображений Андрій Наумов. Також обставини справи вказують на колишнього посадовця.

Нагадаємо, у червні поточного року ДБР повідомило про підозру Наумову. Йому інкримінували організацію підроблення офіційних документів для уникнення кримінальної відповідальності в Сербії.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: