Темы дня:

Чудова можливість для українців здобути вищу освіту в Європі

Чудова можливість для українців здобути вищу освіту в Європі

Введення безвізового режиму показало українцям, що навколо нашої країни багато можливостей. І вже відразу після школи можна поїхати до Європи. Багато хто мріє про майбутнє в європейській країні, з добре оплачуваною роботою і можливістю розвиватися далі. Такий шанс українським абітурієнтам може надати сусідня країна. Університети і коледжі Польщі відкрили свої двері для всіх, включаючи українських випускників.

Зараз в Україні діють три фірми, які займаються відправкою студентів до Польщі на навчання. Slavic Languages Center – лідер серед них. З досвідом роботи понад 10 років, компанія надає якісні послуги за приємною ціною. На сайті slavic-center.com.ua/uk/serednya-osvita-v-polshhi/ можна побачити перелік університетів, з яким працює Slavic Center, а також подивитися приблизну вартість навчання на бажаній спеціальності.

Робота з центром складається з декількох простих кроків, які приведуть вас до навчального закладу мрії:

  • безкоштовна консультація для визначення цілей і пріоритетів
  • отримання докладної інформації про навчання, навчальний заклад, ціни і т.д.
  • підписання офіційного договору
  • збір всіх потрібних документів для вступу
  • курс польської мови від 0 до B1-B2, щоб по приїзду вже мати базовий словниковий запас і знання граматики
  • отримання офіційного запрошення з університету
  • подача документів на візу
  • комфортна поїздка до Польщі з супроводом

Кожен крок роботи Slavic Languages Center спрямований на зручність для клієнтів. Професійна команда готова відповісти на всі ваші запитання. Час від подачі документів до офіційного вступу пролетить, як одна мить.

У Польщі є державні навчальні заклади та приватні. Кожен з них пропонує свою програму і безкоштовні місця, які можуть отримати не тільки поляки. Ціни на навчання залежать від обраного ВНЗ і спеціальності. Також університети і коледжі надають можливість навчання англійською мовою.

Плюс до всіх основних занять, на базі університету створюють безліч факультативних. Кожен студент може стати частиною гуртка або спільноти за інтересами, розвиваючи свої здібності. Факультативи є спортивного характеру: плавання, верхова їзда, волейбол і т.д. І є спрямовані на розумову діяльність, які називаються kolo naukowe.

Вища освіта в Польщі – це можливість стати не тільки професіоналом своєї справи, а й громадянином Євросоюзу. Країна надає тимчасовий легальне перебування на 9 місяців, після закінчення польського навчального закладу. Після отримання диплома достатньо подати пакет документів в спеціальному для цього місці, щоб отримати можливість знайти роботу за фахом.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости